2009. május 14., csütörtök

Betokozódva?

Ha már én vagyok az, aki kéjes örömmel szabja szűkebbre a tűzfa-szabályokat (ehhe, UDP forgalom nélkül P2P-zzenek ha tudnak) és tiltja le hirtelen felindulásból a PanDrive használatot vagy kétezer user gépén (hogy mennyi vírust kell a kretének miatt irtani a helyett hogy az értelmes feladatokkal foglalkozhatnék, az hihetetlen), hülyén nézett ki hogy rommá hack-elem a rendszert hogy pl. torrent és skype használata miatt kikapcsolt tűzfal mellett is azt higgye az összes ellenőrző mechanizmus hogy minden rózsaszín és simán besuhanjak a CÉG-hez VPN-nel...
...sikerült hát végül saját tulajdonú notebook-ot venni, a céges most már patyolattiszta, cserébe betelt a magángép 120 Gigás lemeze frissen letorrentezett zenével és filmekkel, gondoltam a gyárban csak jó lesz a munkavédelmi Sennheiser HD-555 fülhallgatón (Köszönöm, Csicsi!) korpát és ocsút válogatni.

Lesújt picit az eredmény: miért van hogy a frisebb zenekarok és a régebbről ismert zenekarok új albumai lagymatag zajnak tűnnek csupán, cserébe hasad a szív és gyönyör fakad a múlt ezredév 1995 körüli számait hallgatva?

My Dying Bride: "Like Gods of the Sun - For my fallen Angel"


Celestial Season "Solar Lovers : The Scent of Eve"


Celestial Season "Solar Lovers : Decamerone"

Nincsenek megjegyzések: