2009. december 2., szerda

Vándor Vokál csu-hajj, hííííííííííííííííí-jah!

Egyik reggel az egész IT-t két A4-es lap fogadta az asztalokon, aláírtuk, hogy igenis tudjuk hogy persze, levegőt venni is tilos. Azt mondjuk nem értem hogy saját notebook-hoz saját 3G kártyát csatlakoztatni, a céges hálótól mérföldekre távol, de az épületen belül miért tilos, mindenesetre törődtek a Gondos Elmék ezzel is: ezt is megtiltották.
Tizenhárom éves hitvallás dőlt meg: mióta bitjuhászként élek, először adtam merevlemezért pénzt: lett egy jó kis 1 terrás WD merevlemezem, SATA/PATA külső házzal, a (reklám helye) Magyar Kerékpáros Klub tagsági kártyám miatt 5% kedvezménnyel. Lépj be te is a szakszervezetbe!
Nem is maradt egy szál film/zene a munkaállomásaimon és az általam kezelt szervereken (hát persze hogy soha nem fröccsent oda soha semmi munkaállomásomról túlcsordult zene). Mondjuk azt még nem tudom, hova teszem majd a felhasználóktól "letörölt" cuccokat...

Lényeg hogy most már csak fényes korongokról hallgatok zenét, a mai bolondokházában hihhetetlenül jól tud esni, de vajon normálos "metálos" az, aki teljes odaadással, átszellemülten bolgár népzenét (Vándor Vokál: Feljött a Hold) hallgat?

Nincsenek megjegyzések: